Search

Få en som går med deg på veien mot suksess.

Vi har ofte ønsker, drømmer og lengsler etter at ting var annerledes enn de er akkurat nå. Vi har til og med et håp om at en dag så vil det faktisk lykkes for oss og oppnå dette. "Å jeg skulle ønske at dette ikke var en utfordring lenger" og "Det hadde vært fantastisk hvis dette var en realitet!"

Det er ikke slik at vi ikke har gjort noe med drømmene. Vi har gjort mange ulike valg mot at de en dag skal gå i oppfyllelse. Det var jo en gang vi faktisk skrev den ned på papir, som jo plutselig gjorde den mye mere virkelig. Men kanskje de tingene vi gjorde var mere tilfeldige handlinger med et ønske om at vi skulle komme nærmere oppfyllelsen av drømmen. For hvem skal hjelpe meg med dette? Eller trenger jeg egentlig noen for å få gjort dette?

Jeg tenker at svaret blir ja, og nei. Bli med meg på tanken.


Se for deg at du våger å dele de største og hemmeligste drømmer med en person fordi den personen kan du være helt trygg på ikke deler den med noen andre og aldri kommer med negative eller mistroiske uttalelser om din drøm. Den personen har et ønske og det er at du skal lykkes med din drøm. Derfor når du snakker med han vil du og dine behov være 100% i fokus. Du vil ikke bli avbrutt av at han begynner å snakke om sine drømmer og hva han engang har prøvd som fungerte og ikke fungerte. Men han vil se på deg som værende eksperten på det å være deg og leve ditt liv i din hverdag med dine utfordringer, gleder og løsninger. Han vil ha en grunnleggende tro på at Du Kan! Han vil være nysgjerrig og med på å utforske hvilke av dine grunnleggende verdier som ligger til grunn for dine ønsker slik du kan oppdage hva som motiverer deg. Han vil også sette din handling i fokus og drive deg fremover med spørsmål som "Hva kan du gjøre denne uken for å komme et steg nærmere drømmen din?" Og vil da neste gang dere treffes være veldig nysgjerrig på hvordan det gikk med stegene siden sist.


Kort sagt: Han vil være med deg på veien mot din success!

0 comments
Sandhansen coaching 

© 2019 by Sand Hansen

*By using the site you agree with the sites policy for use of cookies and privacy policy.